Hoppa till innehåll

Företagsevent

Är det dags att motivera och engagera Era medarbetere? Vi hjälper gärna med att skräddarsy upplevelserika och unika program. Vi utvecklar dem tillsammans från idéer till genomförande och ser på så sätt till att allt sker i enlighet med ert syfte, mål och er budget

Möten & Konferens

Planerer Ni ett möte eller konferens? Vi tar fram unika förslag på konferensställen och destinationer, både i Sverige och utomlands, som passar just Era önskemål.

Konferensaktiviteter

Aktiviteter hjälper att stimulera, motivera samt skapa team-känsla och förbättra samarbetförmågan men är också bra för att helt enkelt underhålla!

Varje grupp är unik och därför anpassar vi innehållet i just Er aktivitet efter Era specifika behov och förutsättningar. Vi strävar alltid efter rätt aktivitet för rätt grupp, med aktivit deltagande!

Underhållning och föreläsare

För att veta vad publiken vill ha så krävs det kunskap och engagemang. Under åren har vi etablerat direktkontakt med många av de mest efterfråga artisterna och föreläsarna i Sveriga och kan använda vår erfarenhet till att rekomendera vem som passar bäst för just Er!

Eventproduktion & Eventledning på plats

Evenproduktion innebär allt från idé till genomförande. Vi ansvarar för gemensamma planeringsmöten, kontakter med alla leverantörer, vägledning och tips, budget och mycket mer.

Vi tar hand om alla installationer inför eventet och finns med under hela genomförandet, samt leder alla inblandade leverantörer, ser till att körschemat hålls, att kommunikationen flyter och Era önskemål tillgodoses.

Eventmaterial och bemanning

Vi hjälper Er också med allt som följer med ett event – så som transporter, teknik, scener, display, dekor, möbler, tyger, mattor, vikväggar, trycksaker, mässprodukter, monter m.m.

Vi kan också hjälpa Er att bemanna Ert event. Då utvärderar vi bemanningsbehovet och hyr ut kvalificerad eventpersonal så som vakter, värdinnor samt övrig sericepsersonal.

Går du med ett event i tankarna? Kontakta oss


På Evenbyrån i Malmö brinner vi för att skapa betydelsefulla event och upplevelser för våra kunder. Har du ett event i tankarna? Tveka inte på att höra av dig.

+46 40 – 36 77 80
info@eventbyran.se

© 2023. Eventbyrån i Malmö, Org.nr: 556691-5004.